Lieve Véronique,

Ooit nog les van jou gekregen en nu kom ik al wat jaren bij jou voor de voetreflexologie of reiki. Zalig!!! De afgelopen weken deed ik 's nachts geen oog meer toe , de dagen werden moeilijker om door te komen, dus ik belde je op voor een afspraak, mocht heel snel komen! Je hebt hierop gewerkt en diezelfde nacht heb ik geslapen als een roosje!!! Zo gelukkig en uitgeslapen stond ik op. Tot op heden slaap ik echt veel beter. Jij weet waar je aan kan werken en hoe je het moet doen, volgens mij heb jij gouden vingers!

Bedankt om me steeds weer te helpen, doet goed als ik bij jou geweest ben!

Liefs Laura x  (maart 2023)

 

 

Beste Véronique,

Dank voor de goede wensen en de goede raad.

Telkens ik bij jou kom voel ik mij een stuk rijker als ik naar huis ga. Je doet je werk echt van ganser harte en het doet deugd om met nieuwe energie mijn weg te vinden.

Ook de band die er tussen ons is voel ik aan als een geschenk.

Namasté

Jeannine (jan 2023)

 

 

 

Ik ga nu al enkele jaren bij Juniper's Healing voor de voetreflexologie.

Véronique is een heel aangename, warme dame die wonderen doet. Ik noem ze altijd mijn "wonderdokter"! Steeds kan ze mijn problemen oplossen en kom ik weer helemaal opgeladen en ontspannen buiten.

Een echte aanrader!

Sara (dec 2022)

 

 

Per toeval (als dat al bestaat :-) ) kwam ik bij Véronique terecht voor een voetreflexologie.

En ik ben er nog steeds !

Ik voel de meerwaarde van causale voetreflexologie ten opzichte van de klassieke en zie ook dat Véronique haar vak goed beheerst.

Het blijft boeiend om te ervaren hoezeer onze voeten de rest van ons lichaam weerspiegelen en ik vind het een teken van zelfzorg om ze om de zoveel tijd te laten behandelen.

Bedankt Véronique!

Eve (dec 2019)

 

 

Ik heb jouw coördinaten gekregen van 2 vriendinnen.

Zij hebben veel over jouw stenen en thema-avonden gesproken.

Omdat ik in jouw buurt woon, heb ik niet getwijfeld om contact op te nemen met jou.

Sedertdien ben ik al vaak naar jou gekomen.

Waar ik de meeste resultaten mee ondervind, is de voetreflex. Voordien had ik last van reflux en moeilijk verteren, zeker na het weekend.

Nu gaat het veel beter.

Af en toe als ik te rijk gegeten heb, heb ik een beetje last en neem ik wat medicatie, maar zeer miniem.

Dus die voetreflex helpt mij enorm.

Het bewijs is dat ik al de 2 volgende afspraken vastgelegd heb zonder enige twijfel.

Het is altijd leuk om naar jou te komen. Tot binnenkort !

Carine (december 2019)

 

 

 

Ik ga nu al een paar jaren bij Véronique voor voetreflexologie en ben super tevreden.

Ze is gewoon een topmadam, soms heb ik het gevoel dat ze dwars door heel mijn lichaam heen kijkt want alles wat ze tegenkomt tijdens een voetreflexologie klopt als een bus.

De medische wereld staat hier soms voor een raadsel maar toch is ze er elke keer boenk op.

Ze heeft me ook heel goed geholpen tijdens mijn burn-out waar ik mede dankzij haar langzaam maar zeker uitgeraakt ben.

Ik blijf dan ook geregeld voetreflexologie doen.

Ook een aanrader zijn de thema-avonden. Ik heb bij haar al een paar avonden gevolgd, o.a. 'Klop je gezond' en 'Helende stenen en kristallen'.

Martine. (dec 2019)

 

 

Beste Véronique

Wat een prachtvrouw ben jij! Wat een aangename babbel heb ik gehad en dit terwijl je héél professioneel bezig was!

Ik heb de hele namiddag aan ons gesprek gedacht.

Ik heb me de hele namiddag goed gevoeld!

En daarom wil ik je bedanken! Ik voelde me zo welkom bij jou. Ondanks je eigen uitdagingen heb je me zo een warm gevoel gegeven!

Ik voel me op de een of de andere manier zo verbonden met jou.

Een dikke dikke welgemeende dank je wel !

Annelies

(december 2017)

 

 

 

Een heel merkwaardige en rijke ervaring na de reiki 1- en reiki 2 - inwijding met een wonderbaarlijke levensuitslag.

Dit allemaal gegeven door een heel vriendelijke, goede, duidelijke en 'nooit te veel om het nogmaals uit te leggen' masterdocente !!!

Je ziet de wereld heel anders na dit gebeuren.

Een echte aanrader voor elke persoon !!

Viviane

(juli 2017)

 

 

(over de reiki 1 - initiatie van 3 & 4 aug 2016) :

Lieve Véronique,

 

20 jaar geleden was jij mijn leerkracht op school.

Wie had ooit gedacht dat wij elkaar zouden terug zien in een totaal ander opzicht.

Ben zelf lange tijd zwaar ziek geweest en heb een moeilijke periode achter de rug.

Maar begin dit jaar vond ik jouw kaartje in de wachtkamer van mijn huisarts.

Dit was geen toeval!

Ik maakte een afspraak bij jou voor een Reiki sessie en Voetreflexologie, totaal onverwacht kwam jij terug in mijn leven.

Ik had al een goede ervaring met mindfulness, Yoga en had al kennis gemaakt met spiritualiteit.

Toch was ik op zoek naar meer energie en een spirituele leerkracht om mij hierin te begeleiden.

Toen stelde jij mij voor om Reiki 1 te doen.

En ja hoor, al mijn wensen kwamen uit, heb inderdaad energie gevonden en zie in jou mijn spiritueel leider.

Reiki voldeed aan al mijn verwachtingen en zelfs veel meer!

Ik ontdekte een nieuwe wereld waar ik volledig voor wil gaan.

Zo zie je maar dat niets toevallig is....

 

Het is inderdaad zoals je zegt;

er is een leven voor en een leven na Reiki

 

Veel liefs,

Nathalie M

 

 

 

Eerder toevallig en volledig door mond-aan-mond reclame ben ik bij de causale voetreflexologe, Véronique, beland.

Ik had al voetreflexologie gehad, maar causale voetreflexologie was een nieuw begrip en ik was dus méér dan nieuwsgierig om het verschil te kennen tussen beide behandelingen.

 

De eerste behandeling bracht al dadelijk een paar verschillen aan 't licht. Véronqiue babbelt met het lichaam van de klant. Zo ook met het mijne. Plots deed ze me wel pijn- ik vroeg waar ze nu mee bezig was- ze antwoordde mij, tot mijn grote verbazing over de mogelijkheid,: oh ik heb zojuist je linker nier op haar plaats gezet want ze was gezakt. Dat was wel eventjes slikken.

 

Nu moeten jullie weten dat ik sinds mijn 6 à 7 jaar steeds klaagde van lage rugpijn - ik heb zelfs in mijn vroege puberteit een korset moeten dragen (dit heb ik nog niet aan Véronique verteld), Korset met een dikke ijzeren plaat in de rug (ik moest er twee kledingmaten meer door dragen) vast te snorren met 5 linten en gespen, korset vertrok juist onder mijn aankomende borstjes tot juist halverwege mijn zitvlak zodat ik toch nog een beetje degelijk naar 't wc kon gaan. Ik kon moeilijk fietsen en zeker niet sporten. Toen ik te groot werd en het korset niet meer kon dragen, werd er geen nieuw gemaakt en kwam de rugpijn uiteraard vlug terug.

 

Mijn gans volwassen leven ben ik van onderzoek naar onderzoek gegaan, maar er werd eigenlijk niet naar de oorzaak van mijn pijn gezocht. De oorzaak van mijn pijn stond niet te lezen op radiografies en er bestond toen nog geen CT-scan. Ik heb kilo's en kilo's pijnstillers geslikt zodat ik toch mobiel was.

 

Véronique heeft door de causale behandeling bijna in een wip mijn jarenlange pijn weggenomen... gedaan met pillen... ik sport... Tai Chi Bang, Nordic Walking en stel een flinke wandeling op prijs, kortom ik geniet eindelijk van het leven omdat mijn lichaam zoveel meer aankan. Spijtig van de verloren tijd, maat wat mij rest van tijd benut ik met veel beweging.

 

Ik zal Véronique eeuwig dankbaar blijven voor haar causale behandeling van o.a. mijn nier.

 

Chapeau Véronique

Lieve pijnloze groetjes

Denise

 

 

 

Over het reiki 1 - initiatieweekend van 20 en 21 okt 2012 :

Het weekend heeft me goed gedaan. Het was een fijne ervaring, met aaneenschakeling van kleine dingen met grote betekenis. Vanaf de welkom, goede ontvangst, ik voelde me echt thuis bij jullie, tot de 'leerperiode' en dan de afsluiter was superverrassend. Ik heb heel tevreden met hetgeen ik gezien, geleerd en gevoeld heb. Al moet ik nu nog veel oefenen, het is terug een stap verder op mijn persoonlijke pad. Heel erg bedankt voor de tijd en de energie die je gegeven hebt, en voor het certificaat en de attenties.

Sofie

 

Het weekend van 10 en 11 maart volgde ik bij Véronique het Reiki I weekend. Ik keek hier al een tijdje naar uit want ik wilde echt mijn Reiki-initiatie al een tijdje doen, maar dit enkel en alleen bij iemand die ik ook vertrouwde en waarvan ik wist dat ze echt wel wist waarmee ze bezig was. Dus ben ik bij Véronique terechtgekomen. Het is voor mij een weekend geweest om nooit te vergeten. Zowel het theorie- als het praktijkgedeelte waren superinteressant. Geen zware theorie, maar dingen die je echt wel wil en moet weten als je met Reiki wil werken. Ik ben zondagavond naar huis gekeerd met een innerlijke rust die ik in jaren niet meer had gevoeld. Ik heb ook het gevoel dat ik teruggebracht ben naar de essentie van mijn leven ... Ik heb intussen mijn zoontje van 7 al een paar keer Reiki gegeven en die vindt het natuurlijk superzalig. Maar vooral onze 11-jarige hond die meer en meer kwaaltjes begint te krijgen, geniet echt zichtbaar van een Reikisessie en sindsdien heeft ze terug meer levensvreugde gekregen. Dus voor diegenen die nog zouden twijfelen, het werkt echt ! Dus Véronique, bij deze heel erg bedankt en nog veel succes bij alles wat je verder onderneemt.

Katleen

 

Het aangename onbekende ... dit was mijn eerste ervaring met reiki. Voor diegene die openstaat om zichzelf beter te leren kennen, is dit een aangename verrassing. Niet direct bij de eerste kennismaking... of toch na de uitleg van de betekenis van de zelfgekozen kristallen... dan pas wordt men echt nieuwsgierig naar meer, zowel geestelijk als lichamelijk.

Zelf heb ik er op die 9 maanden al veel uit geleerd en telkens ben ik een ervaring rijker en wijzer. Het is gewoon een kwestie van geloof in zichzelf, een geloof dat er meer is dan dit woelige aardse leven. Daarom is reiki volgens mijn ervaring een extra hulpmiddel om je geestelijk en lichamelijk terug in harmonie te brengen.

Mijn personeel heb ik zonder hen te verwittigen laten kennismaken met een stoelmassage waarbij shiatsu-drukpunten worden behandeld. Het resultaat... ze vragen naar meer. Dit heeft niets met reiki te maken maar het is eventueel te combineren.

Zo zie je maar wat reiki met je kan doen. Het is een boost voor je eigen welzijn !

William

 

Al lang wist ik van het bestaan van Juniper's Healing en al lang had ik zin om een reiki-sessie te volgen maar ik durfde niet ... Tot mijn man mij met Kerst een waardebon cadeau gaf, toen moest ik wel   

Eerlijk toegegeven, diep van binnen wist ik dat ik 'moest' gaan, mijn lichaam had er nood aan, maar toch vertrok ik met een klein hartje naar mijn afspraak.  Ik wist niet wat er ging gebeuren en wat ik moest verwachten. Gelukkig bleek Veronique een super gastvrouw te zijn. Ze gaf me onmiddellijk een goed gevoel en nog voor ik op de reiki-tafel lag was ik al helemaal ontspannen. 

De reiki-sessie was super. Ik kan het zo moeilijk omschrijven. Als je het bekijkt zonder er iets van af te weten, zie je gewoon iemand met haar handen over een lichaam zwieren. Maar als je het meemaakt, voel je zoveel met je lichaam gebeuren. Het was zalig. Ook de babbel nadien gaf me een goed gevoel. Veronique heeft me die middag tot inzicht doen komen. Ik ben in mijn auto gestapt en heb gezegd : oké, hier maak ik werk van !! En het lukt me, met vallen en opstaan, maar ik ben fier op het resultaat dat ik tot nog toe heb bereikt.

Ik ben heel blij dat ik dit cadeau van mijn man kreeg en vind het fantastisch dat ik Veronique heb leren kennen.

Anja

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo Veronique

 

Drie weken geleden kocht ik bij jou een steen tegen Jul zijn dromen en moet zeggen, sindsdien is hij 's nachts niet meer wakker geworden door één of andere droom.

Vooraf geloofden we er niet echt in, maar moet zeggen, het werkt wel degelijk!

Bedankt!

 

Groetjes Marieke

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Nick vertelde me deze morgen dat hij zalig geslapen heeft met zijn 'mooie' steen naast hem... En inderdaad, ik heb hem moeten wakker maken uit zijn diepe slaap... dat is uniek! Thx!!

An

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Veronique

 Heeft ons vrouw je al gezegd dat ik haar gezegd heb dat ze tegen jou moest zeggen dat alle vrienden en kennissen ons gezegd hebben dat ze er nu beter uitziet ..??

Dat is zo wat de essentie van uw inzet en uw hulp naar ons vrouw toe.

Heeeeel lang geleden lazen we in een krant dat er ergens in Dilbeek een vrouw actief was op het vlak van reiki.

Reike wie, reike wat, reiki hoe ..??

Ons vrouw heeft dat artikel tweemaal gelezen en nog eens herlezen.

Dus konden we niet anders dan er daar die bewuste zondag naartoe gaan.

Wat bleek ..??  Een mooie woning, in een mooie wijk. Maar dat toch had niets met geneeskunde vandoen. ..??

Wel een groep enthousiaste vrouwen.

Bleek dat één ervan mysterieuze krachten in haar handen had.

Nu moet je weten dat ons vrouw al de academische ziekenhuizen van het Brusselse bezocht heeft en er verbleven heeft. Voor langere en minder langere periodes.

Het Universitair Ziekenhuis van Jette, Erasmus in Anderlecht, Park Leopold in Etterbeek. Dat kent ze allemaal.

Enkel in Saint – Luc Woluwe is ze nog niet in behandeling geweest.

Maar verder wel in Sint-Elisabeth in Ukkel en Sint-Maria in Halle en Pellenberg in Leuven. En dan vergeet ik er nog.

Het laatste en ergste was wel Bordet in Brussel. En als je die naam uitspreekt ken je wel de aard van de ziekte.

Dus wij die zondag naar Dilbeek.

Naar de Reiki Madamme.

Contacten gelegd en afspraken gemaakt.

Op een mooie zomerdag ging ons vrouw er naar toe.

Bij de thuiskomst zag ik niet onmiddellijk een drastische verandering op haar wezen.

Maar haar gedachten waren al anders en beter gericht zoals ze dat zeggen.

“ En ga je nog terug?” vroeg ik

“Natuurlijk !”

En zo is ons vrouw blijven komen, bij jou Véronique.

En keer per keer werd haar gezicht gladder en gladder. De plooitjes gingen weg.

Dit was het uiterlijk sein dat het vanbinnen ook gladder en gladder veranderd was.

En zo hebben we spontaan mond aan mond reclame gemaakt voor “jouw winkel” om het zo oneerbiedig te zeggen. Voor jouw genezingsprocedures.

Zodanig dat ons zus nu ook al klant is bij jou..

En weet je, iedereen spreekt ervan.

M.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

In het begin klonk het allemaal maar vaag… Op aanraden heb ik dan toch maar een reikisessie gevolgd! Resultaat: ik behoor nu wel degelijk tot de fanclub van Veronique. De reikitherapie zelf zorgt ervoor dat je volledig tot rust en ontspanning komt. Alle zorgen en stress voel je zo uit je lichaam stromen. Een moment van één- zijn met jezelf! Wanneer vind je dit nog in onze helse maatschappij?

Maar niet alleen de reiki heeft hiervoor gezorgd. Veronique doet dit duidelijk met hart en ziel, en stelt onervaren mensen onmiddellijk op hun gemak. Het hemels ontspannen gevoel straalt ze zelf helemaal uit, wat me het allemaal nog intenser deed beleven. Je zou eeuwig op haar reikitafel kunnen blijven liggen……

PS: ik heb bovendien nog nooit zo’n goede nachtrust gehad als na de sessie!

 Bedankt Veronique!

 Anouk

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Er zijn weinig momenten dat ik de problemen van het werk, naast me kan neerleggen. Meestal ga ik ermee slapen en sta ik ermee op. Ik kan de ‘klik’ niet maken zoals vele anderen doen wanneer ze thuiskomen.

Van in het begin tot het einde van de sessie heb ik genoten van de handopleggingen en werden mijn smaakpapillen overgoten met overheerlijke thee.

Deze keer lukte het me wonderbaarlijk wel om niet aan het werk, de kinderen, het huishouden, ... te denken. Ik zag het als een ‘verademing’ in mijn onthaasten. Een spiritueel opladen van mijn gemoedstoestand die meestal onderhevig is aan externe stress. Het lijkt zo onwaarschijnlijk dat je met zo weinig middelen iemand kan laten genieten van de rust, een Rust met de grote R!

Lisbeth.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Omdat stress zich vooral op mijn schouders zet, geeft de nek- en schoudermassage mij al een grote fysische ontspanning.

Na de reiki ben ik heel rustig en voldaan alsof ik eventjes op vakantie ben geweest om te herbronnen.

Het indirecte gevolg van de reiki was bij mij echter veel sterker.

Opéénvolgende gebeurtenissen zowel in mijn privé- als beroepsleven deden mij inzien dat er dingen moeten veranderen. Waarschijnlijk omdat ik door de reiki meer ben gaan stilstaan bij het leven.

Ik moet mijn leven ook echt LEVEN (BELEVEN) en dat is niet zo gemakkelijk. De reiki-therapie zal mij daarin steunen.

Connie

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Kortweg:

 een AANRADER voor(-al) wie bewuster wil leven!

 Arlette

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tijd Maken, Tijd maken, Tijd maken.

Om wat?

Om te ontspannen? Om te rusten?

Om te ontspannen!! Om te rusten!!

Om me druk te maken, om wat ik nog zou moeten doen.

Moeten? Van wie, voor wie, van wat, voor wat.

 

Enkele uren niets doen, zelfs niets kunnen doen.

Eerst onwetend, onwennig.

Nadien gewoon ondergaan, 'ondergaan' is het eigenlijk niet.

Het is meegaan, 'meegaan' met de warme sfeer.

 

Was dit 'niets doen'? Nee, dit is eigenlijk doen wat al lang moest gedaan zijn.

 

Bedankt Véronique.

Bedankt Lisbeth voor het mooie cadeau.

 

Maarten

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn ervaring …

 

Ik heb in mijn leven mensen wel al eens horen spreken over reiki maar wist niet goed waar het over ging. Toen ik in een winkel een foldertje vond met het woord reiki op was mijn aandacht meteen getrokken en wou ik mijn nieuwsgierigheid plezier doen.

Ik werd niet meteen veel wijzer door wat ik las maar niettemin voelde ik me aangetrokken tot het idee een reiki-sessie mee te maken. In eerste instantie bleef het bij een idee want ik nam niet meteen de telefoon om een afspraak te maken. Het leven ging zijn gangetje met een hoge dosis te verwerken stress die ik, naar mijn mening, vrij goed onder controle had. Een paar maanden later vond ik het foldertje terug en las het terloops weer even door. De fysieke effecten in de rubriek : “Wat mag je verwachten” zette ik meteen op mijn verlanglijstje want het idee om in mijn drukke leventje mijn vermoeidheid te verhelpen, mijn energie te verhogen, een goede nachtrust tegemoet te gaan, spierspanning en spanningshoofdpijn te verminderen, vond ik meer dan ooit aantrekkelijk. Het maakte dat ik de telefoon nam en vervolgens 2 weken later op sessie ging.

 

De aangename stem aan de telefoon werd belichaamd door Véronique die mij meer dan welkom deed voelen en me dadelijk op mijn gemak stelde. De warme kamer met behandelingstafel, kristallen, kaarsjes en boeken intrigeerden me en zonder de lijst van verwachtingen te vergeten, liet ik me leiden door haar uitleg over wat gebeuren ging. Na het kiezen van een kleurtje en een aangenaam geurtje in een potje wreef Véronique er een beetje in haar handen, ik ging zitten en zij begon met de nek-en schoudermassage gevolgd door de reiki-sessie wanneer ik op de tafel lag. Ik voelde de lichte druk van haar handen op mijn lichaam maar had niet meteen het gevoel van ontspanning. Deze voelde ik maar pas na anderhalf uur toen haar handen op mijn voeten lagen maar dat was meteen het einde van de reiki-sessie.

De interessante nabespreking over de sessie werd ingeluid met een lekker kopje zelfgekozen thee.

 

Ik heb niet het gevoel dat Véronique mijn kwaaltjes oplost maar door de aanraking van de handen van Véronique kwam ik opnieuw in contact met mijn lichaam. En deze vertelde me dat de zogenaamde controle over de stresssituaties in mijn leven enkel een verstandelijke illusie is. Mijn lichaam zat vol opgehoopte stress die de goede energiedoorstroming in mijn lichaam blokkeerde.

Meer dan ooit besef ik de belangrijkheid van de harmonische samenwerking van verstand en lichaam. Tijd maken om je lichaam te verwennen is geen luxe. Deze communicatie maakt inderdaad dat ik me rustiger ga voelen, rondspokende gedachten kan loslaten en mijn energiepeil verhoogd wordt om het leven nog beter aan te kunnen. Ondertussen kom ik meer en meer mensen tegen die houden van reiki en dit integraal in hun leven hebben geïntegreerd.

 

Ik verklap meteen dat ik 1 maal per maand mijn lichaam en geest verwen op een reiki-sessie die steeds intenser wordt, me lekker ontspant en ik het best kan beschrijven als het ontvangen van een warme energieknuffel.

 

Cathleen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve Véronique,

 Ik wou je nog even bedanken voor de schitterende sessie van gisterenavond. Ik vond het zalig om kennis te maken met reiki,

maar vooral ook de babbel erna heeft me deugd gedaan. Ik heb geslapen als een roos en voel vandaag de werking van de reiki

nog beter dan gisteren: ben super relax, voel me blij en loop al gans de morgend met een glimlach rond :)   Allemaal dankzij jou!

Ik ben blij dat ik je heb leren kennen.

Bedankt ... je bent een engel.

Stralende groetjes,

Els

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 "Reiki is voor mij een moment van rust en ontspanning. Dit rustgevende moment, afgesloten met een leuke babbel, kan ik iedereen aanbevelen die op zoek is naar een moment van rust in deze soms stresserende wereld. Bedankt Véronique!"

Karolien

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het gevoel na een reiki sessie is heel moeilijk te beschrijven, maar het was een zalig gevoel en ik kan zeggen dat ik een weekje op wolkjes heb gelopen :-)

Véronique, je hebt echt gouden handen, en neen dit is niet overdreven ;-)

Hartelijk bedankt voor de energie, we zien elkaar zéker terug!!

Florence

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

De theorie was me sinds jaren bekend,  maar de praktijk leert mij dat Reiki ECHT een mens tot rust & tot inzichten laat komen.

Hier vind je alles terug wat stress afneemt, en dat is niet niks! :-) Mijn meditaties worden hierdoor ook intenser, met meer resultaat.

Wetende dat 85% van de ziektes het gevolg zijn van stress, overwerken, over.......daad in het algemeen. 

Dan behoor ik liever tot de andere 15%.

Dank je wel Véro,

Frank