Tarieven vanaf 01/03/2018

Reiki-sessie (1u)

Werkt zeer ontspannend en voorziet u van nieuwe energie voor het herstellen en bewaren van evenwicht op fysisch, psychisch en emotioneel niveau.

Prijs : 50 EUR

Kristalcoaching (1u)

Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe kan ik mijn doel bereiken? Een open en intuïtief gesprek m.b.v. kristallen om je te begeleiden op je unieke levenspad. Jij kiest de kirstallen en ik vertaal wat ze jou te vertellen hebben. Boeiend en leerrijk. Ideaal voor wie aan zichzelf wil werken op korte en langere termijn.

Prijs : 55 EUR

Reikisessie + kristalcoaching = 95 euro

Shiatsu-stoelmassage ( 1/2 u)

Sessie waarbij spanningen in het hoofd, nek, schouders, armen en handen , rug en heupen worden losgewerkt. Ideaal voor mensen bij wie spanningen zich daar opstapelen, pc-gebruikers !

Prijs : 35 EUR

Hopi - oorkaarsen (ca 1/2 u)

Behandeling met originele biosun-oorkaarsen. Werkt ontspannend, zuiverend, deugdoend bij beginnende verkoudheid, sinusitis, migraine ... Kindvriendelijk !!

Prijs : 40 EUR

Causale voetreflexologie (ca 1u 15 min)

De zones op je voeten weerspiegelen je hele lichaam. Door de voetzones te behandelen, krijgt het lichaam de impuls om zichzelf weer in balans te brengen. Op die manier wordt gezondheid hersteld en bewaard!

Prijs: 55 euro

Voetreflexologie + reikisessie = 95 euro.

Tenen lezen (1u)

De stand en de vorm van de tenen vertellen heel veel over iemands persoonlijkheid, gedrag en karakter. Benieuwd naar wat jouw teentjes te vertellen hebben? Ook altijd leuk als cadeau !

Prijs : 55 euro