Tarieven vanaf 01/03/2023

Reiki-sessie (1u)

Werkt zeer ontspannend en voorziet u van nieuwe energie voor het herstellen en bewaren van evenwicht op fysisch, psychisch en emotioneel niveau.

Prijs : 60 EUR

Kristalcoaching (1u)

Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe kan ik mijn doel bereiken? Een open en intuïtief gesprek m.b.v. kristallen om je te begeleiden op je unieke levenspad. Jij kiest de kristallen en ik vertaal wat ze jou te vertellen hebben. Boeiend en leerrijk. Ideaal voor wie aan zichzelf wil werken op korte en langere termijn.

Prijs : 60 EUR

 

Shiatsu-stoelmassage ( 1/2 u)

Sessie waarbij spanningen in het hoofd, nek, schouders, armen en handen , rug en heupen worden losgewerkt. Ideaal voor mensen bij wie spanningen zich daar opstapelen door bijvoorbeeld langdurig pc-gebruik.

Prijs : 38 EUR

Hopi - oorkaarsen (ca 1/2 u)

Behandeling met originele biosun-oorkaarsen. Werkt ontspannend, zuiverend, deugdoend bij beginnende verkoudheid, sinusitis, migraine ... Kindvriendelijk!

Prijs : 44 EUR

Causale voetreflexologie (ca 1u 30 min)

De zones op je voeten weerspiegelen je hele lichaam. Door de voetzones te behandelen, krijgt het lichaam de impuls om zichzelf weer in balans te brengen. Op die manier wordt gezondheid hersteld en bewaard!

Prijs: 65 euro

Voetreflexologie + reikisessie = pure weldaad voor lichaam en geest = 110 euro.